woensdag 30 november 2016

Malmok

Hoi, over de dag van vandaag niet zo bijster veel te melden. Wel dat het weer een prachtige dag is geweest met veel zon en gelukkig ook wind. Vandaag maar even naar een strandje geweest welke heel dicht in de buurt ligt. Dit strandje Malmok genaamd is een mooie plek om te snorkelen. Ook vele boten maken er gebruik van en het is een komen en gaan van toeristen op de feestboten.


 
 
Zo pikt eenieder een graantje mee....vandaag veel mountainbikers , buggy's, feestbussen en op het water allerhande vertiermakers achter en boven de boten hangend gespot. Ook weer de bevoorrading
op zee kunnen aanschouwen. Elke keer weer een toer om proviand richting de boot te krijgen. En wij rustig genietend en af en toe een plomp in het water makend met de snorkel op. Nu wat meer vis gezien. Een hele school met kleine vis gezien waar je gewoon tussen in zit te zwemmen. Ontelbaar veel...zo veel dat er zelfs nog twee Arubanen een klein gedeelte hebben gevangen om ze als aas te kunnen gebruiken om Snapper te vangen. Bij de eerste sleep had hij de bak ( zie foto) al vol.




 

Na enige uren, waarbij wij de schaduw op een gegeven moment maar hebben opgezocht, hadden we het wel weer gezien. Richting huis gegaan en de rest van de dag rustig aangedaan,  nog wat te eten voor vanavond gehaald en in de tuut nog wat benzine gedaan...hij begon ook weer dorst te krijgen.


De rest is verder vrij saai...vanavond wraps gegeten en relaxed op de veranda gezeten tot het moment dat we weer om ons heen moesten slaan....life is good!

Tot een volgend verslag maar weer, Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten