zondag 27 november 2016

Surfside Beach

Hoi, de dag begon zoals de vorige dagen, bewolkt en het was wederom benauwd te noemen. Maar weer in de modus van wat gaan we doen vandaag. Sowieso ff facetimen met Quinn want die vierde vandaag zijn verjaardag en ik zat er helemaal klaar voor om de laatste F1 race van dit seizoen te bekijken. Spannend, omdat ook het WK vandaag beslist werd. Rosberg trok aan het langste eind en is daarmee in mijn ogen de terechte winnaar.

Na deze race hebben we via FaceTime ff contact gehad met het thuisfront. Quinn vond het maar niets en wilde niets van opa en oma weten. Lekker eigenwijs dus. Rita heeft na diverse onderbrekingen nog redelijk lang met haar moeder kunnen praten. Na dat gebeuren zijn we nog wat boodschappen wezen halen, tis soms best wel wat duurder aan de prijs t.o.v. Nederland. Bijvoorbeeld een klein blikje Balashi (236 ml) kost 2,65 florin. We kopen er meestal 12 tegelijk omgerekend in Euro's : 16,70. Maar goed beter te duur als niet te koop zal ik maar zeggen.

Nadat we weer thuis waren en nog een broodje hadden gegeten gaf Rita aan dat we misschien maar eens richting strand moesten gaan. Ikzelf was nog niet zo enthousiast omdat er veel bewolking was. Maar goed toch maar ff de zwemboxem aan , stoelen in de auto en de koelbox mee. Richting Mangel Halto was het idee...we kwamen langs Surfside Beach dat strandje ligt aan de voet van de landingsbaan van het vliegveld. Daar maar ff kijken.....als het slecht blijft dan zijn we zo weer terug.



Nou je wilt het niet weten...de zon brak opeens door en we hebben er twee uren heel lekker doorgebracht. Wel op een bepaald moment het shirt wel weer aangetrokken omdat de wind en zon hun werk weer deden. We zijn dan ook weer een beetje bijgekleurd. Tis een mooi strandje waar je getuige bent van al het inkomende en uitgaande vliegverkeer...wel een beetje herrie af en toe maar dat mag de pret niet drukken.





Na het eten vanavond maar ff onder de douche gesprongen om de schade op te nemen. Beiden hebben we op het juiste moment het zonnen beƫindigd. Dus dat valt mee, ze hadden vandaag verder nog slecht weer voorspeld. Tot op heden is het droog maar wel weer windstil. De achterbuurman heeft deels zijn deur aan de onderzijde afgeplakt want die verwacht nog het een en ander. Deze Pelleboer heeft vanavond een feestje en is preventief aan de slag gegaan...maar hopen dat het niet klopt. Wij hopen in ieder geval morgen weer op een dag zoals vandaag. Het ziet er dan allemaal wel ff een stuk vriendelijker uit.



We gaan het wel weer beleven, Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. Heerlijk zeg.Gaat hard he beetje zon en wind voor je het weet als een kreeft.Jullie Pelleboer moet op cursus zeker, hihii.
    Genieten mensen maar dat dien jullie, en beetje laat maar alsnog proficiat met jullie kleinzoon.

    BeantwoordenVerwijderen