zaterdag 26 november 2016

Suikerdiefje en Casibari.

Hoi, vandaag weer een bewolkte dag. Wat zullen we weer eens gaan ondernemen?. Rita heeft zich ff. bezig gehouden met de rommel aan het hek. Wat boontjes, takken en andere rommel verwijderd. Ziet er gelijk al weer heel anders uit. De container is behoorlijk vol geraakt nu. Maar ff wachten en er niet meer teveel bij in gooien. Straks nemen ze hem niet mee.


Ik heb vandaag het suikerdiefje maar ff op de foto gezet. Deze zit steeds tegen de buitenspiegel van de auto aan. Ziet zichzelf blijkbaar en dat is wel een grappig gezicht. Heeft lang geduurd voordat deze zich op de foto liet zetten. Beestje was erg op zijn hoede, bij dat fotograferen zag ik dat ze bezig waren met een nest. Dat doen ze erg creatief en gebruiken daar een elektrosnoer voor. Ze zijn er nog maar net mee bezig het was ons vast en zeker wel eerder opgevallen. Na dat tafereeltje lang genoeg te hebben aanschouwd zijn we maar ff op pad gegaan.




We hebben o.a. bij Casibari de sinaasappel weer beklommen en ons weer afgevraagd hoe het toch mogelijk is dat Aruba zulke grote keien en rotsen heeft gekregen. We hebben bovenop de rots weer een overzicht over het eiland gekregen. Deze keer foto's met een vrij donker wolkendek op de achtergrond want er hing weer regen in de lucht ( en ook deels gevallen). We troffen ook nog paddestoelen aan....ook wel bijzonder te noemen. We hebben verder er nog een drankje genuttigd en zijn toen richting Hotel Area gereden.







Bij Malmok nog ff gestopt van ik zag de Trupiaal zitten...mooie vogel maar wel een rover. We zagen dat hij nog een jonge vogel uit een nest pikte. Dat hoort er allemaal bij. Hij liet zich verder redelijk op de foto zetten....blijf het een mooi dier vinden.





We hebben nog langs het strand gelopen en gekeken of er nog wat te beleven viel. Er waren wel mensen aan het strand, maar met die bewolking heeft het toch veel minder uitstraling dan als de zon schijnt. Ik kreeg nog de vraag in het Engels op de Palm Pier of we met de Sunset Cruise mee wilden, toen ik hem in het Nederlands antwoorde waar hij die zon zag...moest hij lachen....de zon heeft zich ook niet laten zien vandaag.



We zijn naar huis gegaan en vanavond bij de Nederlandse Snack kraam o.a. een patatje gehaald. Deze kraam Arucamba genaamd staat vlak bij het huis op een parkeerplaats van de Doit ( bouwmarkt). Lopend te doen voor ons. Ze hebben het heel erg druk en de kraam voorziet in een behoefte. Wij waren nog vrij vlot aan de beurt maar na ons kwamen er opeens nog vele klanten bij. Ze doen het dus goed!.



Nu ff mijn verslag afmaken en dadelijk maar weer het nestje in...morgen redelijk op tijd op om de F1 te bekijken , ook nog ff facetimen met onze kleinzoon Quinn want die viert morgen ( zondag ) zijn verjaardag. Kereltje word alweer 4 aankomende dinsdag. Gaat hard zo!.

Morgen hopen op een mooie dag en dat de voorspellingen een keer niet uitkomen. Achterbuurman begon alweer over regen en hoe hij morgen denkt het water buiten de deur te houden. Hij zal toch niet gelijk krijgen?.

We wachten maar ff af, tot zover, Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. Mooie foto's Erik, ach ff geen zon ook lekker toch? Hier berekoud ,geniet maar lekker daar.

    BeantwoordenVerwijderen