maandag 7 november 2016

Dagje shoppen..

Hoi, vanochtend zag ik achter de woning twee kraanvogels lopen, ze waren voedsel aan het zoeken en ik had dus mooi de tijd om ze op de foto te zetten. Rita was wat langer blijven liggen en kwam er zo tegen negenen uit. We hebben alle tijd. Op ons gemakkie ontbeten en rustig de dag aan het opstarten. We hadden in de planning om een airboat tour in Kenansville te gaan doen en daarna naar de Pointe Mall in Orlando te gaan om o.a. bij Tommy Hilfiger te gaan kijken of er nog iets bij de clearance store valt te scoren.



Zo rond de klok van 10.30 op pad gegaan voor een ritje van 70 km die volgens Tommie 1.20 uur zou duren. Erg lang ....dat bleek ook wel veel tussendoor weggetjes en veel verkeerslichten onderweg. We waren dan ook iets na twaalf op plek van bestemming. Het was er behoorlijk druk hetgeen ons wat verbaasde en dat voor een maandag. Bij de balie kregen we te horen dat de tour volzat en we niet eerder dan 3.15 Pm mee konden. Drie uur later dus voor een tochtje van max een half uur. Het was ons het wachten niet waard en we hebben het aan ons voorbij laten gegaan.

Dus nu maar weer op weg naar Orlando om de Pointe Mall te bezoeken. Bij Hilfiger niet kunnen slagen.....verder de overige zaken nog ff bekeken en nog een hamburger gegeten bij een leuke tent...mooie inrichting en uitstraling uit de jaren zestig. Eten was prima.






In het vorige verslag schreef ik al dat we Disney Springs eens bij daglicht wilden bekijken...daar hadden we nu mooi de tijd voor. Ik schreef al van de bolletjes boven de parkeerplekken, heb ze vandaag nog maar ff op de foto gezet. Voor de rest is het mooi te noemen, diverse winkels. Lego, Harley Davidson, StarWars , Marvel en zelfs een winkel van CocaCola...met alles wat je daar over kunt bedenken. Uiteraard hebben we vandaag ook weer een chocolaatje bij Ghiradelli gehaald. Dezelfde soort als gisteren...erg lekker!.













Weer diverse foto' s gemaakt, we zagen zelfs cupcakes in blauw en roze met vote erop. Maar zien wie de verkiezingen zal gaan winnen. Overigens er is erg weinig van te merken. We maken er weinig van mee, onderweg her en der een vlaggetje met Trump erop en dat is het dan zo ongeveer dan ook.Het was alweer donker toen wij Disney Springs verlieten...nog een snelle boodschap bij de Walmart en op weg naar Haines. Vanavond een bord soep gegeten en een broodje..genoeg voor vandaag. Nu de apparatuur testen in het huis, kijken of de wasmachine en droger het doen...(dat doen ze)..






Morgen is het onze laatste hele dag in Haines..wat we gaan doen?. Geen idee...morgen maar eens proberen wat langer te blijven  liggen of zo...

Latersz, Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. lekker dagje. Jammer van de tour maar in ieder geval een leuke rit gehad. Disney springs ziet er goed uit na al die verbouwingen. We zullen het in Mei gaan bekijken.

    BeantwoordenVerwijderen