donderdag 24 november 2016

Alto Vista + Watertank WEB

Hoi, vandaag ook nog niet echt strandweer.....wel weer om wat te gaan ondernemen. In de ochtend de auto maar eens even ontdaan van de stof en zand. Was na zondag wel ff nodig. Tis helaas zo zonde dat je er niet zo lang plezier van hebt. Er zit zo weer stof en zand op. Maar goed bijhouden is belangrijk. We zijn richting het kapelletje op Alto Vista gereden, waar het uiteraard ook weer druk was. Tis een hotspot die door de touroperators altijd word meegenomen. Wij hebben ff onze foto's gemaakt en daarna lopend naar de zee gegaan. Onderweg kwam ons nog een Jeep achterop en men vroeg of we mee wilden rijden? ....daar hebben we voor bedankt en zijn dus gewoon wezen lopen.





Er stond gelukkig wat meer wind dan gisteren...wel nog een relatief rustig zeetje. We hebben er lekker uit kunnen waaien. Dezelfde Jeepgangers kwamen we weer tegen en/of we toch niet mee terug wilden?. Nogmaals ervoor bedankt en hen nog een tip gegeven om bij de watertank van de WEB te gaan kijken. Van daaruit kun je namelijk een groot deel van het eiland overzien. Dat was ook ons doel  maar toen wij daar aankwamen waren zij al in geen velden of wegen meer te bekennen.




Het is nog steeds een mooie plek om te bezoeken en het geeft een mooi uitzicht over het eiland. Daar weer veel foto's wezen maken. Daarna zijn we richting Oranjestad gegaan waar we nog even het landen en vertrekken van vliegtuigen hebben bekeken. We zagen nog een grote jongen van Jetblue zijn start afbreken. En dat gaat best nog wel met een snelheid, wat de reden daarvoor was is ons niet bekend. Wel zagen we hem terug taxiën naar de terminal.






We zijn daarna nog even een broodje wezen halen bij de Subway en nog ff gekeken naar wat hagedissen en bij de Helitours. Hij ging deze keer de lucht in....Rita heeft nog even gevraagd wat het kost...maar $ 300 vinden we toch teveel van het goede. Ook gezien de korte tijd dat je erin zit.



We zijn vervolgens terug gegaan naar huis want we wilden nog even met Marloes/Alex gaan Facetimen. Vanavond misschien maar even op bezoek bij Hans, die werkt nu bij Rembrandt. Even bijpraten, gezellig. Misschien daarover meer.

Inderdaad was het weer gezellig....het eten was top en voor toekomstige Arubagangers wel een aanrader. Hans heeft er ook een driegangenmenu ingevoerd. Voor $ 21 p.p exclusief drank eet je goed en zeer scherp geprijsd. Zo genoeg reclame Hans?!. Ik heb er zelf nog een halve liter Grolsch gehad.....deze is wel door Hans in een wijnkoeler gezet...anders word het biertje te snel warm...en dat willen we natuurlijk niet.


Afscheid genomen en op korte termijn ff een follow up ...nu thuis dit verslag afmaken en voorzien van de foto's. Morgen sowieso een lot kopen voor de Mini Mega en afwachten wat het weer gaat doen......verwachting zou regen zijn...maar zien of dat dan ook gebeurd. Hopen het natuurlijk niet. We moeten wel wat kleur krijgen....

Tot zover , Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten