dinsdag 8 november 2016

Vroege Kerst..

Hoi , vandaag staat alles in het teken van de verkiezingen. Wie gaat het worden Trump of Clinton. Terwijl ik dit schrijf heeft Trump de staat Florida gewonnen. En dat beloofd niet veel goeds voor Clinton. Als je deze staat verliest dan weet je wel hoe laat het is. Maar goed nog ff afwachten en dan weten ze het hier,

Wij hebben vandaag gewoon ons ding gedaan en lekker laat van het huis vertrokken en maar ff gekeken waar de auto ons zou brengen. Dat was sowieso ff naar Twistee Treat in Posner Park waar je lekker ijs kunt eten. Ik had weer een beste bak ( ja ik weet dat ik op de suiker moet letten)..maar kon toch de verleiding niet weerstaan. Verder zijn er nog enkele winkels die even bezocht moesten worden. De " Ross' dress for Less" en een zaak Michaels genaamd. Deze laatste heeft alles op het gebied van hobbymateriaal en nu ook veel Kerst spullen. Het meeste al met 50% korting. Gek en de Kerst moet nog beginnen. Rita heeft zich uitgeleefd en diverse dingen gekocht. Maar wel af moeten remmen...alles moet natuurlijk wel mee de koffer in. Ik heb wat foto's gemaakt wat er zoal te koop is in deze winkel....alles veel en groots...








Na posner Park hadden we eventueel nog een show in Seaworld in gedachten maar daar waren we te laat voor en daarom ook nog maar ff naar de premium outlets op International Drive gegaan. Even daarvoor zitten ook nog zaken o.a. Hilfiger en Calvin Klein ..daar wel iets gekocht. Nu eens een tas voor mezelf i.p.v Rita er zat al een fikse korting op en ik kreeg na een praatje met de dame achter de kassa er nog wat extra korting bij!. Daarna zijn we naar de outlets zelf gegaan en hebben daar diverse zaken bekeken, sommige nog steeds erg duur. Wel heeft Rita nog twee zonnebrillen gescoord eentje van Kate Spade en eentje van Marc Jacobs, wel de echte!. Is ze erg blij mee.




Verder zijn we nog in een snoepwinkel wezen kijken...daar hadden ze allemaal mooie verpakkingen. Er lagen zelfs mega-Snickers. Misschien wel van een kilo... niet normaal...maar wel leuk om te krijgen of weg te geven.



Na veel geslenter en nog een bak koffie bij de Starbucks uiteindelijk maar weer huiswaarts gegaan. Onderweg nog ff bij de Applebees gegeten. Morgenvroeg gaan we deze villa alweer verlaten en reizen door naar Cape Coral, een rit van bijna 3 uren. We hebben het hier goed naar ons zin gehad, ondanks dat we natuurlijk veel afwezig waren. Als thuishaven en rustpunt is dit een prima villa om in te verblijven. Maar zien hoef de accommodatie in Cape Coral zal zijn.

Tot het volgende verslag maar weer, groet Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten