woensdag 23 november 2016

De Zon, WaraWara en de rest...

Hoi,  vandaag ( dinsdag 22 november ) bleek bij het opstaan de zon opeens te schijnen. Ook de wind bleek , hetzij in wat mindere mate, teruggekeerd. Een opluchting en verademing. Nu maar hopen dat het zich blijft ontwikkelen en we de ouderwetse temperaturen mogen blijven ontvangen.

We zijn de dag rustig aan begonnen en na het eten en uiteraard de koffie pas laat tegen de middag op pad gegaan. Doel was sowieso een bezoekje aan onze vrienden op Baby Beach.



We zijn kruip door sluip door richting Baby Beach gereden waar onze planning de Baby Beach Snack was. We wilden graag even weer onze vrienden, Killy, Jolanda en Dennis bezoeken. De ontvangst was meer dan hartelijk en we voelden ons wederom erg welkom. We hebben lang en langdurig met elkaar gesproken,  waarbij af en toe een biertje ook niet werd vergeten. Vanaf Baby Beach konden we in de verte Venezuela nog goed zien liggen, het was erg helder en daar uiteraard ook nog foto's van gemaakt.



 

We hebben op weg naar Baby Beach in de buurt van de KIA, nog een Wara Wara bovenop een cactus gespot..de vogel vond het prima en liet zich goed op de foto zetten. Ze zijn weer goed gelukt al zeg ik het zelf.




We zijn wat laat in de middag Oranjestad nog ff ingeweest. Waar we zo tegen vieren voor de Paddock langs liepen. Ze hadden ons in de gaten en we werden naar binnen gelokt...erg hoor...was weer gezellig onze oude kaartjes hangen er ook nog steeds...zij het enigszins aangetast... aansluitend zijn we ook nog ff door naar de Plaza gegaan. Daar was de dame van het lokale radiostation Fresh Fm een pubkwis aan het presenteren. Vanaf de bar maar ff een en ander mee beluisterd. Uiteraard wisten we niet alles.... We hebben er ook nog ff een goed sateetje gegeten.



Onze dag vloog vandaag voorbij, had ook nog in de planning om een lot te kopen voor de mini-mega want die staat op 1 miljoen florin. Maar daar was ik natuurlijk weer te laat voor. Nu maar hopen dat hij niet is gevallen....want dan maak ik vrijdag weer kans.

Verder verwijs ik maar weer naar de foto's. Groet Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. Ben weer bij met lezen, gelukkig nu alles weer Oke na de heftige regenval,inderdaad ik heb ook filmpjes op internet gezien.Gelukkig kunnen jullie nu weer fijn doorgaan met genieten.
    Prachtige foto's weer👍

    BeantwoordenVerwijderen