dinsdag 29 november 2016

Baby Beach + De Zeerover

Hoi, vandaag bij het opstaan leek het goed te lijken met het weer. Na onze ochtend dingen het opstarten e.d. het idee opgevat om naar Baby Beach te gaan. Konden we van daaruit aansluitend door naar de Zeerover om tegen de middag wat vis te gaan eten.

Bij Baby Beach aangekomen zagen we dat er veel water was bijgekomen en grote stukken land/strand wat normaliter droog staat stond nu onder water. Ook de Baby Beach Snack van Jolanda en Kily had het niet droog gehouden. We hebben onze stoelen onder een cabana gezet dit om eventueel ook nog wat schaduw op te pikken. Er was verder genoeg bedrijvigheid zo op deze ochtend veel schoolkinderen kregen hun zwemlessen weer aangeboden. Prachtig dat je niet afhankelijk bent van een zwembad maar gewoon gebruik kunt maken van de zee rondom je heen. Ik heb nog wat gesnorkeld maar zag weinig vissen. Heb wat lopen spelen met de action camera en mezelf wat lopen filmen....hahaha...is ook grappig....zal het maar niet plaatsen...te eigenwijs!










We hebben geruime tijd doorgebracht op BB en vlgs. mij kwamen Kily en Jolanda wel even aangereden maar besloten vandaag maar gesloten te blijven. Wij zijn op een bepaald moment maar vertrokken want de zon en wind begon zijn werk te doen en het laatste wat we willen is als een kreeft terug gaan.

We zijn van daaruit richting de Zeerover gegaan en hebben daar ons portie vis, patat en drankje tot ons genomen. Was er weer redelijk druk en weer goed te eten. We kwamen er dan ook goed en voldaan vandaan.







We hebben wat thuis doorgebracht, uiteraard gedoucht en alles is prima verlopen. Wel verkleurd maar niet te.... We hebben nog wat boodschapjes gehaald en vanavond bij Rembrandt gegeten, was weer prima Hans!......Dit keer een klein sateetje gegeten....we hadden na vanmiddag niet zoveel trek. Dit was prima zo. Na het eten heeft Rita het naambordje nog even opgehaald welke speciaal voor ons gemaakt is. Prima gelukt, zijn we content mee.



Op de veranda begonnen met dit verslag maar voor nood maar weer naar binnen gegaan...typisch geval van lekgestoken worden. Maar goed onder de waaier lukt het ook, groet Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. Heerlijke dagen hebben jullie weer achter de rug, en geniet van het weer want hier is het koudddd, maar dat zullen jullie wel gehoord hebben.
    Wat een leuk naambord zeg 👍,blijf vooral genieten mensen.

    BeantwoordenVerwijderen