vrijdag 25 november 2016

Rustig dagje + Black Friday

Hoi, vandaag een rustig dagje....tis drukkend warm maar de wind is er gelukkig. Houd wel weer in dat we regelmatig even de bezem zijn werk laten doen. Tis veel stof wat ons om de oren waait. We hebben in de ochtend de binnenboel ( Rita) en ik buitenom de boel goed aangeveegd. De kwihi boom heeft veel materiaal achtergelaten zowel kleine blaadjes alsook bonen. Al met al een groot gedeelte van de container gevuld. Tis zaak het ff bij te houden temeer ze vandaag weer een alarm hebben afgegeven voor extreme regen. Als het loos gaat spoelt al het spul achter het huis met het risico dat de boel daar weer verstopt raakt. Voorkomen is dan beter dan genezen.



We zijn later in de middag ff boodschappen wezen doen en hebben daarna Oranjestad nog ff bezocht om te zien of er nog wat te doen was in het kader van de Black Friday. Dat was het zeker!...was erg druk te noemen. De zaken die wij even aandeden hadden wel korting maar niet zo fantastisch zoals wij het in Amerika meemaken. Ik zag nog een jasje bij Hilfiger dezelfde die ik ook heb.....deze heb ik gekocht voor $ 88 (2 jaren terug)...vandaag in de aanbieding voor $ 162,50....dus deze Sales hadden we snel genoeg bekeken.






We hebben nog een stop gemaakt bij de Starbucks waar we beiden een caloriebom in de vorm van een Frappucino hebben genomen. Deze was goed te doen.....we hadden er voor de eerste uren weer genoeg aan. Vanavond thuis gegeten en afwachtend wat het weer zou doen...ondanks de dreigende wolken bleef ons (tot nog toe) het regenfront bespaard. De achterbuurman gaf aan dat de waarschuwing voor CuraƧao hadden ingetrokken en dat dit ook voor Aruba gold. Gelukkig maar!


Heb nog een lot gekocht voor de Mini Mega Plus voor vanavond.....dus morgen maar even cashen!! Hij staat op 1.150.000 Florin. Iedereen wil hem winnen en bij het verkooppunt naast het huis is het dan ook een komen en gaan van goklustigen. Met name vrouwen.

Verder maar ff wat aanrommelen vanavond...heb weinig foto's gemaakt, hopen dat het morgen wat zonniger zal zijn dan vandaag.

Tot zover, Erik en Rita.

2 opmerkingen:

  1. Frappucino ,heerlijk ! Succes met de loterij.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat kan het jullie bommen met die caloriebom,jeetje niet echt een black friday sale.

    BeantwoordenVerwijderen