zaterdag 12 november 2016

Fleamasters Fleamarket + Lovers Key State Park

Hoi, vanochtend tegen de klok van 11 weg gereden om de Fleamasters Fleamarket in Fort Myers te bezoeken. Tis een vrij grote markt waar je van alles kunt krijgen van nieuwe tot aan oude en gebruikte spullen. De markthallen zijn allen van zonnepanelen voorzien en zo weet men zichzelf van stroom te voorzien. We hebben er uitgebreid rondgelopen en waren er na twee uurtjes wel weer zat van. Op pad naar onze volgende doel.










Enige jaren geleden hadden wij het Lovers Key State Park ook even vluchtig aangedaan maar toen was het slecht weer en waren we er ook op tijd weer weg. Nu was het weer perfect en leek ons een bezoek  zeker het proberen waard. Bij het park hebben we onze $ 8 betaald en zijn we richting de trail gegaan. De Black Island Trail is een mooie wandelroute die mooi tussen de mangroves en watertjes loopt. Onderweg weinig wandelaars en af en toe wel mensen die op het water met de kayak/kano of peddelend onderweg waren. De trail is meer dan 2,5 Mile lang en dat is best nog wel ff een tippeltje.



Onderweg enkele schildpadden tegen gekomen, eentje moest in veiligheid worden gebracht en Rita heeft zich er even over ontfermd. Je wilt natuurlijk niet dat zo'n beestje iets overkomt. Verder zagen we enkele eekhoorns die erg schuw bleken. Zodra we er eentje in de gaten hadden en de eekhoorn ons dan bleef deze roerloos zitten. Leverde wel weer een mooi plaatje op. Na deze wandeling zijn we nog even richting het strand gegaan, het was er vrij rustig en de meeste mensen gingen al weer huiswaarts.






We zijn aansluitend nog even richting Miromar Outlets gegaan, deze lag op vrij korte afstand op de route. Daar heb ik bij Hilfiger nog twee spijkerbroeken gescoord, ook bij Polo A'ssn nog wat gekocht.  Daarna nog even bij de Applebees aangegaan om wat te eten...tis was weer goed. Nu de F1 kwalificatie via de Horizon app nog even bekijken en dit verslag even posten en dan is het wel weer goed voor vandaag. We kunnen de benen vernemen van al dat geslenter, dadelijk maar naar bed en morgen weer uitgerust op pad.

Tot morgen, Erik en Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten