zondag 13 november 2016

Lazy Sunday Afternoon.

Hoi, vandaag een hele rustige zondag. Alles stond bij mij in het teken van de MotoGP en de F1 bekijken. De MotoGP was geen probleem maar de F1 gaf regelmatig problemen. Ik had wat kunstgrepen uitgehaald om het te zien....toen Verstappen als 16 e de baan opging had ik het na alle onderbrekingen wel gezien. Dat hij uiteindelijk derde was kon ik zelfs niet voorspellen. Maar goed iets na tweeën weggereden en nog maar eens richting Ft.Myers Beach gereden. Daar zijn we nadat we brug over waren gegaan maar eens rechtsaf gegaan...de weg was vrij kort en we konden aan het eind dus niet verder. Er bleek een klein parkje achter te liggen Bowditch Point Regional Park. Dat moesten we dus maar een verkennen. $ 5 in de parkeermeter gedaan en op pad dan maar. Het parkje was erg klein en we stonden zo aan enkele kleine strandjes...alles uitkijkend op de golf waar het erg druk was met allerhande boten die voorbij kwamen. Was ook weer een warme dag...dus prima om je op of bij het water op te houden.





We zijn rondgelopen en kwamen op het strand aan, in de verte zagen we de Pier die we enige dagen geleden ook al zijn opgeweest. Een mooie uitdaging om met de voetjes in het water die kant op te lopen. Het was lekker rustig op het strand en veel mensen waren ook aan het wandelen. Veel gevogelte gezien die druk bezig waren om hun dagelijkse portie voedsel te vergaren. Het nadeel van het naar de Pier lopen is dat je ook weer terug moet..al met al waren we er wel twee uren zoet mee. We waren dan ook blij dat we weer bij de parkeerplaats waren. Maar wel fijn dat we deze zondag wandeling hebben gemaakt. Goed uitgewaaid en wat bijgekleurd maar weer verder op pad.



We reden vanaf Ft.Myers Beach richting Bonita Springs en kwamen zelfs weer bij het Lovers State Park uit...ook toevallig. De zon ging al onder en we hebben ons even bezig gehouden waar we wilden gaan eten. We wilden iets van pizza gaan doen...maar na twee op het oog mindere tenten uiteindelijk aan de kant van de weg een restaurant gezien, Rodes genaamd. Daar werd veel vis geserveerd waar Rita niet zo'n liefhebber van is. Een zeer behulpzame serveerster hielp ons op weg....de steak van 18 oz op de kaart was iets te gortig ( 522 gram). Ze kon een kleinere krijgen. Ik ging voor de zalm. Verse  Salade en groentes erbij....was  weer prima ! En het geld zeer zeker waard.






We hebben nog even de Walmart bezocht voor een voorraad Heineken, brood en verse ananas....en natuurlijk ff door de winkel heen...moest Rita weer zoeken want die was weer pleite....en dat valt niet mee gezien de grootte van de winkel. Uiteindelijk had ik haar weer bij de kleding te pakken...haar verder maar in de gaten gehouden.

Ondanks deze luie zondag...toch erg actief geweest...met de wandeling van gisteren en vandaag kan ik het wel vernemen...ik kom wat langzamer op gang. Morgen nog geen plannen gemaakt...we bekijken het dag bij dag.

Jullie zullen het morgen allemaal wel weer lezen, groet Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten