woensdag 23 november 2016

Ayo Rock - Natural Bridge

Hoi, vandaag na de middag pas wat ondernomen. Tis wat bewolkt maar erg benauwd. We zijn beiden niet al te fit, dat komt doordat de we doorlopend vanuit de warmte de diverse gelegenheden binnen stappen waar de airco op Mag 1000 staat. Verder vinden de muggen Rita een lekker ding...die had ook al weer een mooie wat dikkere arm, is ook een terugkerend gebeuren.

Maar goed we slaan ons er vandaag wel doorheen. Planning voor de middag ff wat boodschapjes halen bij de Superfood en dat terug brengen naar het huis. Daarna maar ff een stukje toeren. Rita leek het een goed idee om de Baby Bridge maar weer eens te bezoeken. Dat doen we elk jaar en vinden het altijd prachtig hoe de zee op de rotsen beukt. Helaas valt dat nu op dit moment erg tegen. Er is minimaal wind aanwezig en de zee is vrij vlak te noemen.

We konden vandaag naar beneden lopen waar de restanten van de oude Natural Bridge ligt. Normaal is dat niet te doen omdat het water je om de oren vliegt. De nieuwe Baby Bridge lag er goed bij en werd door horden toeristen op de foto gezet. Daar rekenen wij ons al lang niet meer toe (klinkt eigenwijs?...). Uiteraard hebben we ons fotootje wel ff meegepikt.
Ze hebben de catering nu bij de Bridge ook goed op orde. Een hapje ,drankje en souvenirs zijn weer verkrijgbaar en er word dankbaar gebruik van gemaakt.







Vanaf de Bridge zijn we verder gereden maar hebben de Bushiribana goudmijn maar ff overgeslagen. De weg er naar toe zat vol gaten en oneffenheden, we hebben de auto te leen en willen er netjes en zuinig mee omgaan. Dus maar ff verder ...via een tussendoorweg kwamen we ook nog weer langs Ayo Rock Formations. Die heb ik ook nog maar ff erbij gepakt...viel niet mee...zweten als een otter en geen droge draad meer aan het lijf.







We zijn weer richting Oranjestad gereden en zijn nog ff bij de Taste of Belgium een frisje wezen drinken en een soepje (uiensoep) wezen eten. Daarna waren we er eigenlijk wel wat klaar mee. Terug gereden naar Casa Boegoeroei, een wasje draaien en bezig gaan met het eten. We eten vanavond wraps..niet al te moeilijk en redelijk snel klaar.

Verder maar ff rustig aan doen v.w.b. de avond. Rita kijkt tv en ik ga maar ff via de horizon go app kijken of er nog iets in de herhaling valt te zien.

Tot zover maar voor vandaag, Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten