zaterdag 3 december 2016

Van alles wat een beetje...

Hoi, maar ff een update van de dag van gisteren en vandaag. Gisteren zijn we geruime tijd op Baby Beach geweest. Het weer was goed en de zon scheen dus wat wil je nog meer...wel was de wind er weer in overvloed en je waaide bijna uit je hemd. De kitesurfers waren ook weer terug en die zagen wij aan de ruwe kant hun kunsten vertonen. Wij hadden het verder goed voor elkaar en onze eigen butler voorzag ons af en toe van een hapje en een drankje ( Top Dennis! ). We hebben er een groot gedeelte van de middag doorgebracht wel onder een cabana...want in de volle zon is het niet zo uit te houden. Heb er wel nog even gesnorkeld en heb weer veel mooie vissen gezien. Tegen vieren zijn we weer richting Oranjestad gegaan en de avond wat in en bij het huis doorgebracht.





Vandaag hebben we de auto van Benzan en Edna onder handen genomen. Dat was wel weer nodig want deze zat weer onder het stof. Ook de binnenkant hebben we niet vergeten. De leuke suikerdief heeft de neiging zich steeds in de buitenspiegel te bekijken maar laat daarbij regelmatig wat achter. Zo ben ik elke dag bezig om de auto te ontdoen van zijn rommel....tis anders funest voor de lak.



Na het schoon en droogmaken van de auto was het gelijk alweer raak...schiet niet echt op zo. Maar goed alert zijn dus. Nadat we afgekoeld en gedoucht waren zijn we Oranjestad nog even in gegaan. Hadden nog wat ananas bij Ling & Sons gekocht welke we bij de haven hebben opgegeten. We kregen nog gezelschap van een groene gast die mee wilde snoepen...hij had mazzel en Rita heeft een stukje afgestaan.




We hebben verder nog wat in de stad geslenterd en bij de Paddock nog een biertje gedaan. Even bijgepraat met een oude bekende ( Yvonne ) die daar toevallig aan de bar zat...Leuk!. Daarna nog even door naar Gertjan bij de Plaza en zo hebben we onze ronde vanmiddag gemaakt. Nog een oude Spaanse kennis getroffen die nog even wilde poseren...fijn die ook nog ff gezien te hebben. En zo zien we regelmatig mensen en oude bekenden.



Vanavond nog even wezen eten bij Salt and Pepper waar ik een Red Snapper heb gegeten en Rita een tenderloin het was prima en goed te noemen. Nadat we daar wegkwamen nog een klein ijsje gehaald en toen waren we wel weer zat voor vandaag. Nog even wat anders de Mini Mega Plus van vrijdag is niet gevallen en staat nu aanstaande dinsdag op 1.800.000 Florin....ik doe daar niet moeilijk over...zie hem graag mijn kant opkomen.....


Tis morgen alweer zondag...dagen vliegen hier aan ons voorbij...we hebben het naar onze zin...

Tot een volgend verslag maar weer, Erik & Rita.

1 opmerking:

  1. jullie hebben het weer heerlijk daar, en wat een mooie foto's. leuk om even mee te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen