zaterdag 10 december 2016

De Burgemeester in da House

Hoi, vandaag ( donderdag 8 december) een dag waar we in afwachting zijn van de komst van de burgemeester van Boegoeroei (eigenaar van het huis). In de ochtend al een appie van Edna ( zijn vrouw) dat hij aan boord en onderweg was. Dus alles wat in het teken van zijn komst. De auto nog maar even weer onder handen genomen want de burgemeester moet wel in een schone bolide vervoerd worden. Dus maar wat aangerommeld vandaag. Hij zou pas tegen 19.30 landen...dus in de middag maar wat rondgereden en her en der even gedag zeggen. We begonnen bij de Plaza om even bij Gertjan te kijken maar die was vrij....ja dan morgen maar even. Maar ff naar de Subway voor een broodje en een stop bij de Starbucks voor een Frappucino. Van daaruit nog ff de stad door....maar daar hebben we het  allemaal wel zo gezien.







Dan nog maar ff naar café 080 voor een polar en een chill, daar een oude bekende van ons getroffen en nog geruime tijd bijgepraat. Daarbij wel de tijd in de gaten houdend want de avond begon zo langzamerhand zijn intrede te doen. We zijn daarna nog even naar de Chinese supermarkt gegaan die naast 080 ligt en daar een elektronische vliegenmepper gehaald ( tennis racket). Want het is weer bar en boos met de vliegen. We blijven er mee rondzwaaien.

 

 
Iets na zevenen zijn we richting vliegveld gegaan om onze gast te halen. KLM was mooi op tijd en om 19.28 geland...ff wachten en hij was er!. Naar huis gereden en nog wat te eten gehaald bij de snackmobiel en we hebben met zijn drieën op de veranda gezeten onder het genot van een drankje bijgepraat en zo tegen de klok van twaalf was het wel goed zo.....eerst slapen en kijken wat de dag van morgen ons brengt. Groet Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten