donderdag 8 december 2016

Strand en goed eten!

Hoi, ff een kleine update van de laatste dagen , dinsdag en woensdag 6 en 7 december. We hebben op dinsdagochtend en een gedeelte van de middag weer ff op Malmok gezeten. Een beetje kleuren en snorkelen. Ik had nu voor de verandering eens mijn actioncamera bij me en heb geprobeerd wat onderwaterbeelden te schieten . Dat is deels gelukt en ik zal als het kan er iets van bij deze blog plaatsen. We hebben het erg lang vol gehouden en gelukkig wel de beschutting gehad ...anders was het verkleuren vast en zeker wat uit de hand gelopen.



Tegen de avond hadden we het idee om naar de film te gaan, er draaide een horrorfilm met o.a. in de hoofdrol Carice van Houten deze film Incarnate was goed maar voor ons nog net wat te soft. Had nog wel wat  heftiger gemogen maar goed dat voor een eventuele follow up?. Maar het was verder een prima film...nu eens met een Nederlandse ondertiteling...komt ook niet zo vaak voor.

Vandaag 7 december zijn we richting Baby Beach gegaan. Daar sowieso even bij de mensen van Baby Beach Snack langs om gedag te zeggen. Dagen vliegen nu voorbij en het is krap wat tijd betreft. De burgemeester van Boegoeroei komt op donderdagavond en daar gaan we ook nog wat mee op pad. Tijd is running short / zondagochtend vliegen we al weer richting Miami. Maar goed Baby Beach was ook wat verdrietig want de hemel trakteerde ons nog even op tranen....dikke druppen....maar de zon was er gelukkig in no time weer...nog even gesnorkeld maar de stroming was te heftig. Dus het er maar bij gelaten. We hebben afscheid genomen van Kily, Jolanda en Dennis en elkaar alvast goede dagen gewenst en natuurlijk het beste voor het aankomende jaar.

 





Tegen de avond zijn we naar Madame Janette geweest, we hadden Yvon van de week getroffen en met haar hadden we het erover gehad dat we nog nooit in dit restaurant waren geweest. Zij heeft de reservering op zich genomen en wij zijn zo tegen zevenen die kant op gegaan. Het gaf gelijk al een zeer goede indruk...veel auto's op de parkeerplaats. Prima ontvangst gehad bij binnenkomst netjes welkom geheten en keurig naar onze tafel geleid. Wat een mooi en keurig ( groot) restaurant bijna alle tafels bezet en wij een mooi plekje buiten onder een boom. Over het eten verder niets dan lof, voorgerecht in de vorm van een goed gevulde goulashsoep, daarna beiden een prima stuk lambsrack en als nagerecht Rita chocolademousse en ik wat crêpes met banaan, ijs....en natuurlijk wat glazen witte wijn en nog een lekkere cocktail. Drie uren echt genoten en een prima bediening. Als klap op de vuurpijl aan het eind van de rit de rekening gevraagd, kregen we te horen dat het een presentje was van Yvon en Kasi ( eigenaar). Erg verbaasd maar ook een mooi gebaar! Wij komen vast en zeker een keer weer !. .. wel hebben we een zeer ruime fooi gegeven. Want dat vonden we wel zo netjes.  Later op de avond nog een bedankje gestuurd.



Thuis gekomen hebben we nog een poosje uit liggen uitbuiken en nagenietend van deze mooie avond, op naar morgen, groet Erik & Rita.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten