vrijdag 16 september 2016

We zijn aan het plannen.

Hoi,

Daar zijn we weer!. Even wat later met het voorbereiden en maken van ons blog. Wat drukke maanden achter de rug, ons huis verkocht en nu woonachtig in het centrum van Assen in een appartement. Plannen maken voor de vakantie stond dus op een lager pitje. Maar nu we in de afronding zitten hebben we weer tijd om ons daarop te richten.

We gaan, hoe verrassend?..op 1 november weer richting Florida en aansluitend weer door naar Aruba. Vliegtickets zijn al geregeld en we vliegen met Delta Airlines vanuit Düsseldorf met een tussenstop in Atlanta op Miami. De vlucht van Miami naar Aruba zal dit jaar weer met Surinam Airways gaan plaatsvinden en deze gaat rechtstreeks.



De eerste overnachting is ook al geregeld en we hebben een hotel dichtbij het vliegveld via Priceline geboekt. Niet het hotel wat ik in gedachten had....maar toch gelukkig erg dichtbij zodat we snel bij de terminal zullen zijn. Zal wel ff een taxi moeten regelen....maar dat is niet zo'n probleem.



Autohuur en de eerste overnachting is nu ook voor elkaar en dit jaar is onze keuze gevallen op een midsize SUV bij Alamo. Overnachten in Miami in het Best Western Premier Miami Int. Airport & Suites.  Zijn we op 2 november lekker uitgerust voordat we naar onze villa in Haines City zullen vertrekken.




De villa ligt mooi centraal onder Orlando, Kissimmee en Davenport. Mooi wat buiten de hectiek maar toch ook wel overal lekker dichtbij...alles is mooi aan te rijden. We verblijven daar van 2 tot en met 9 november. Aansluitend zijn we nog op zoek naar accomodatie in de regio Ft. Myers...we willen daar graag van 9 tot 17 november verblijven. Dan heel rustig aan weer richting Miami...waar we op 18 november naar Aruba zullen vertrekken. We blijven daar tot 11 december...daarna retour en nog tot 15 december in het Bonaventura Resort & Spa in Ft. Lauderdale te vinden.


Reispapieren zijn weer op orde , Esta moest weer worden verlengd dat is ook klaar en we zijn nu weer "Approved" , we mogen de States weer in. Aankomende weken maar weer verder met het zoeken naar accomodatie en we moeten de auto voor de laatste dagen nog even regelen. Maar dat zal wel lukken.

We hebben er weer zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten