zondag 9 oktober 2016

Nog 3 weken te gaan....

Hoi,


Met nog drie weken te gaan maar even weer een update:

In de tussentijd is er natuurlijk weer een en ander gebeurd en geregeld. Het begon weer met hetzelfde ritueel als de voorgaande jaren. De omboekingen bij Delta Airlines en de wachttijden die in Atlanta opeens op gaan lopen tot maximaal 4 uur. Dat laatste zien we uiteraard niet zitten en we hebben dat gelukkig via de KLM weer ongedaan kunnen maken. Tis nog steeds opletten geblazen...bij Delta blijkt het met regelmaat te gebeuren.

De accommodaties zijn nu allemaal ook geregeld. We hebben nog een villa geregeld in Cape Coral. Dicht bij Ft.Myers en aan de westkust. We zitten daar van 9 t/m 17 november.


Aangezien we niet weer uren willen rijden op de dag van vertrek naar Aruba, er dit jaar voor gekozen een dag eerder richting Miami te gaan. We hebben in Miami op South Beach een overnachting geregeld in het Riviera Suites South Beach Hotel. Dicht tegen Collins Avenue aan. Mooie plek om in de avond het Art Deco District te kunnen bekijken.


In Aruba zijn we weer te vinden op Boegoeroei @ Casa Giel. Daar zijn we van 18 november tot 11 december.


Op 11 december vliegen we weer op Miami en verblijven dan voor de laatste 4 dagen nog in Weston in "Bonaventura Resort & Spa". Waar we dan op 15 december weer onze terugreis zullen gaan aanvaarden.


Wat gaan we doen?...uiteraard bijkomen en genieten!...voor de rest niet echt plannen gemaakt. Wel hebben we kaarten geregeld voor Seaworld in Orlando en Busch Gardens in Tampa. Voor een mooie prijs kunnen we 14 dagen achtereen onbeperkt deze parken bezoeken (inclusief Aquatica). Het mooie is dat we niet apart meer voor het parkeren hoeven te betalen, dat scheelt $20 per keer.

We hebben er weer veel zin in en tellen de dagen af...volgend verslag zal eind van de maand of begin november online staan.

Tot dan, Erik & Rita.